INGREDIENTAI: 1 pakelis mėgstamos formos makaronų
400-500 g daktariškos dešros
Druskos - pagal skonį
200 ml pomidorų padažo
1 ryšelis kapotų krapų
Aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į pasūdytą verdantį vandenį įpilti šaukštą aliejaus ir suberti makaronus (virti kaip nurodyta ant pakuotės). Išvirus nukošti ir sukrėsti atgal į puodą. Daktarišką dešrą supjaustyti juostelėmis ar kubeliais, apkepinti riebaluose pateptoje keptuvėje. Baigiant kepti, užpilti pomidorų padažu ir gerai išmaišyti. Kai pomidorų padažas pradės kunkuliuoti, užpilti visą masę ant makaronų, suberti kapotus krapus (jei reikia pagardinti makaronų prieskoniais) ir labai gerai išmaišyti. Skanaus! Patarimas. Jei mėgstate svogūnus, tai prieš dedant dešrą į keptuvę, pakepinkite svogūną.