INGREDIENTAI: 1 kilogramas bulvių
500 gramų kiaulienos faršo
200 gramų vyšninių pomidorų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
3 šaukštai manų kruopų
5 šaukštai majonezo
3 skiltelės česnako
2 šaukšteliai garstyčių
1 šaukštelis ciberžolės
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną, česnaką ir tarkuotas morkas, įberkite ciberžolės ir išmaišykite. Atvėsinkite.
2.
Bulves nuskuskite ir sutarkuokite, įdėkite majonezo, garstyčių, manų kruopų, druskos, pipirų, kapotų žolelių (pertražolių,krapų) imuškite kiaušinius, viską išmaišykite. Pridėkite keptas morkas, svogūnus ir česnakus, gerai išmaišykite. Visą šitą masę sudėkite į kepimo indą (prieš tai indą sutepkite aliejumi).
3.
Į faršą iberkite druskos, pipirų (galima įdėti dar susmulkintus svogūną, česnakus, piene pamirkytą batono riekelę). Iš faršo suformuokite kukuliukus. Ant bulvių masės viršaus išdėliokite mėsos kukuliukus ir pomidoriukus.
4.
Kepkite 180 ° C orkaitėje, apie 45-50 min. Skanaus!