TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Jokūbas Steponas Rimgaudas Vakarė Rufas
Tiramisu desertas su jogurtu ir uogomis
Tiramisu desertas su jogurtu ir uogomis

Porcijų skaičius: 8


INGREDIENTAI:
400 mililitrų kavos (paruoštos, stiprios, juodos)
200 gramų biskvitinių pirštelių
200 gramų aviečių (+šiek tiek papuošimui)
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų graikiško jogurto
50 gramų cukraus pudros

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Avietės perrenkame, nuplauname, nusausiname.

2.
Kremui maskarponės sūrį išplakame plakikliu. Suberiame cukraus pudrą. Dar kartą išmaišome. Įmaišome jogurtą.

3.
Grietinėlę atskirai išplakame iki standžių putų. Atsargiai įmaišome į maskarponės ir jogurto kremą.

4.
Kiekvieną sausainį trumpam merkiame į kavą ir dedame vienu sluoksniu į indelius.

5.
Ant sausainių dedame kremo, beriame aviečių ir vėl uždedame kremo. Man išėjo po 2 sluoksnius.

6.
Uždengiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą skoniams susidraugauti. Skaniausias jau po poros valandų, bet valgyti galima ir kitą dieną.

7.
Papuošiame avietėmis.


Patarimai:

Desertą galite gaminti ir viename inde.




admin · 2021-01-01 00:00 · 376 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt