INGREDIENTAI: 500 g grybų
500 g bulvių
200 g grietinėlės
200 g svogūnų
Žalumynų (pagal skonį)
Druskos (pagal skonį)
Juodųjų pipirų (pagal skonį)
Augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkiname svogūną, grybus (kokių turite prisirinkę ir jau apvirę). Įkaitiname keptuvėje šiek tiek aliejaus ir suberiame svogūnus. Pakepiname 1-2 minutes. Po to sudedame grybus, įpilame 50 ml vandens ir troškiname 30 minučių. Po to sudedame kubeliais supjaustytas bulves, įpilame dar šiek tiek karšto vandens ir verdame apie 15 minučių. Sudedame smulkintus žalumynus (turėjau krapų). Supilame grietinėlę ir paverdame dar 5 minutes, bet neužviriname. Paskaniname prieskoniais. Gero apetito!