TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-29 05:30
Minkštučiai ir purūs šokoladiniai pyragėliai ala "Kinder Delice"
Šokoladiniai pyragėliai Kinder Delice

Porcijų skaičius: 8


INGREDIENTAI:
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus
30 gramų miltų
30 gramų kakavos
Kremui:
150 gramų maskarponės sūrio
50 gramų kondensuoto pieno, saldinto
2 šaukštai pieno
Sulaistymui:
50 mililitrų vandens
1 šaukštas cukraus
Viršui:
150 gramų šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą su verdančiu vandeniu dedamas dubuo (dugnas neturi liestis su vandeniu). Į jį pilama 100g cukraus, 2 kiaušiniai ir 2 kiaušinio tryniai. Viskas plakama elektriniu plakikliu, kol masė kiek sušils (~40C) ir cukrus ištirps, nulėkus toliau plakama, kol masė taps puri ir balta, kiek atvės.

2.
Kitame dubenyje likę du kiaušinio baltymai ir 20g cukraus plakama iki standžių putų.

3.
Į trynių masė beriama miltai ir kakava ir atsargiai įmaišoma. Galiausiai įmaišoma išplakti baltymai. Viskas kepama 20x30 skardoje 170C, apie 10 min. Patikrinama mediniu iešmeliu. Jai pyrago kraštai ima ruduoti- kepinys jau perkepinėja. Ištraukus išverčiama ant grotelių ir atvėsinama.

4.
Kremui maskarponė ir kondensuotas pienas išsukamas kartu, pilamas pienas maišoma, kol masė taps vientisa.

5.
Pyragas perpjaunama į dvi dalis, lengvai sulaistoma sirupu iš vandens ir cukraus, tepamas kremas. Dedama antras pyrago gabaliukas ir vėl sulaistoma sirupu. Pyragas pjaustomas gabaliukais, šokoladu apliejamas paviršius arba visas gabaliukas.




admin · 2021-01-09 09:00 · 250 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt