INGREDIENTAI: 2 vienetai silkių filė
2 vienetai bulvių (virtų)
1 vienetas morkų (virtų)
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto burokėlių (virtų)
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 pundelis svogūnų laiškų (smulkintų)
1 šlakelis aliejaus
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Silkės file supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į indą, kuriame sluoksniuosime užkandį.
2.
Kubeliais supjaustome bulves, morkas, burokėlius.
3.
Svogūną smulkiai supjaustome ir beriame ant silkės. Apšlakstome aliejumi.
4.
Ant viršaus beriame bulves, morkas, tada burokėlius. Viršų aptepame majonezu. Pabarstome smulkintais žalumynais.