INGREDIENTAI: 800 g jautienos faršo
300 g kiaulienos faršo
1 kiaušinio
"Heins" padažo
"Helman`s" majonezo
6 bandelės mėsainiams
Garstyčios
Salotų lapų
150 g olandiško sūrio
6 griežinukai šoninės (kumpio)
3 marinuotų agurkų
1 svogūno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į indą sudėti kiaulienos ir jautienos faršą, įmušti kiaušinį, dėti padažo ir gerai išminkyti. Bandeles perpjauti pusiau (jeigu nėra perpjautos) ir apkepti sausoje orkaitėje. Vidinę pusę aptepti majonezo ir garstyčių mišiniu. Iš mėsos suformuoti plokščius maltinukus ir pakepti orkaitėje ant grotelių. Tada ant kiekvienos bandelės puselės dėti po salotų lapą, karštą maltinuką, sūrio riekę, kepinto kumpio ar šoninės griežinėlį, marinuotą agurkėlį (tiks ir konservuoti pomidorai), svogūno žiedus ir uždėkite kitas bandelių puses.