INGREDIENTAI: 120 gramų mocarela sūrio
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 šaukštas miltų
šiek tiek pipirų (nebūtina)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinį išplakti šakute, kad trynys gerai susimaišytų su baltymu. Galima pagardinti pipirais.
2.
Atskirose lėkštėse paruošti miltus ir džiūvėsėlius.
3.
Sūrį supjaustyti vidutinio storio riekelėmis. Kiekvieną sūrio riekelę apvolioti miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje, tada apvolioti džiūvėsėliuose/
4.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.