INGREDIENTAI: 2 vienetai ilgavaisių agurkų
150 gramų karštai rūkyto kumpio (arba kito mėgstamo)
90 gramų kreminio sūrio (arba varškės)
1 sauja juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
30 gramų fetos sūrio
2 skiltelės česnako
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį dėti kreminį sūrį, fetą, įspausti česnako, įberti pipirų. Gerai ištrinti šakute ir išmaišyti.
2.
Agurkus supjaustyti pailgai plonomis juostelėmis (patogiausia tai daryti daržovių skustuku), kumpį supjaustyti plonomis riekelėmis, tokio pat pločio kaip ir agurko juostelės.
3.
Ant agurko juostelės dėti paruoštos sūrių masės, ištepti per visą ilgį, dėti kumpį, prie krašto dėti alyvuogę ir atsargiai susukti į suktinuką, sutvirtinti mediniais krapštukais.