INGREDIENTAI: 1 kilogramas cukraus uogienėms (naudojome Dansukker)
500 mililitrų vandens
2 vienetai apelsinų
2 vienetai citrinų
1 vienetas raudonųjų greipfrutų
2 vienetai žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kruopščiai nuplaukite vaisius. Nulupkite žieveles ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
2.
Nulupkite baltąją vaisių odelę. Vaisius supjaustykite į mažus gabalėlius. Supjaustytas žievelių juosteles ir vaisius supilkite į puodą su vandeniu, išmaišykite ir uždengę kaitinkite 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite 3 minutes. Nuolat maišykite. Nugriebkite putas.
3.
Marmeladą supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.