TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-30 03:38
Žuvies tako su plėšyta lašiša
Žuvies tako su plėšyta lašiša

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
700 gramų lašišos filė (su oda)
230 gramų salsa padažo (naudojome "Santa Maria")
185 gramai kukurūzinių traškučių nachos (naudojome "Santa Maria")
28 gramai fajita prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 pundelis kalendros

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pagardinkite lašišą prieskonių mišiniu.

2.
Suvyniokite lašišą į aliuminio foliją. Padėkite folijos paketą ant grotelių arba kepkite orkaitėje 120–150 °C temperatūroje. Žuvis iškepa, kai vidinė temperatūra pasiekia 68–71 °C.

3.
Išimkite žuvį ir susmulkinkite šakute.

4.
Apibarstykite supjaustytomis šviežiomis kalendromis.

5.
Patiekite lašišą su kukurūzų traškučiais, salsa ir žaliosiomis citrinomis.



Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.



admin · 2021-03-10 06:00 · 346 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt