INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulienos faršo
400 gramų duonos (tamsios)
pagal poreikį pieno
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į faršą sudėti prieskonius, smulkiai pjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.
2.
Duona užpilti pienu, kad apsemtų ir palikti, kad prisigertų pieno. Duoną nusunkti ir įmaišyti į faršą.
3.
Iš faršo formuoti kotletus ir apvolioti džiūvesėliuose.
4.
Apkepti aliejuje, kad apskrustų, o tada sudėti ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, dėti į 200 C laipsnių orkaitę. Kepti 20 minučių.