INGREDIENTAI: 125 gramai sviesto
240 gramų cukraus (rudasis )
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai bananų
125 mililitrai pieno
175 gramai kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
75 gramai kokoso drožlių
1 žiupsnelis cinamono
1 žiupsnelis muskato
1 žiupsnelis kardamono
1 žiupsnelis kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.
2.
Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.
3.
Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.
4.
Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.
5.
Bananus pavolioti kokoso drožlėse.
6.
Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
7.
Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.
8.
Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.
9.
Skanaus!