INGREDIENTAI: Marinuotos lašišos
užkandis Ceviche
4 SANTA MARIA TEX MEX tortilijų
2 a. š. SANTA MARIA ANCHO ST YLE aitriųjų paprikų
3 v. š. žalųjų citrinų sulčių
0,5 a. š. cukraus
1 a. š. SANTA MARIA druskos, malūnėlyje
300 g lašišos, pjaustytos kubeliais
1 avokado, pjaustyto kubeliais
20 g žieminio svogūno
3 v. š. kepintų ir sutrupintų moliūgo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos. Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską. Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi. Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.