INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo jautienos
7/10 kilogramo kiaulienos šoninės (riebios)
1 šaukštas druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Jautieną supjaustome labai plonomis šoninės pločio juostelėmis. Šoninė taip pat supjaustome plonomis juostelėmis.
2.
Sumaišome druską, pipirus, cukrų.
3.
Tada barstydami paruoštu mišiniu, sluoksniuojame mėsą šonu ant lentos: 2 sluoksniai jautienos, 1 sluoksnis kiaulienos, kartojame, kol baigsis mėsa. Susmeigiam "pyragą" 3-5 iešmais ir paliekame valandėlei pasimarinuoti.
4.
Tuomet perpjauname į atskirus šašlykus.
5.
Kepame ant anglių, kol paskrus ir, įpjovus, nebus raudona.