INGREDIENTAI: 300 gramų riebios varškės
50 gramų cukraus pudros
30 gramų sviesto (minkšto)
2 šaukštai grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukšteliai aguonų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
200 gramų šokolado (glaistui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę elektriniu plakikliu išsukti su sviestu ir cukraus pudra. Jei masė kiek sausa ir nesukimba, pilti, vis plakant, po šaukštą grietinėlės.
2.
Pagardinti aguonomis ir vanile. Masę palikti valandai vėsiai. Suformuoti 8 sūrelius ir padėti 30-45min į šaldiklį.
3.
Kai sūreliai kiek sutvirtės, aplieti tirpintu šokoladu. Padėjus į šaldytuvą leisti šokoladui sutvirtėti, o tada skanauti.