INGREDIENTAI: 8 vienetai vaflių (28*16 cm)
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto (~397 gr)
250 gramų maskarponės sūrio
80 gramų kokoso drožlių
50 gramų balto šokolado
40 gramų vaflių (smulkintų)
Papuošimui:
60 gramų balto šokolado
1 sauja kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėkite kondensuotą pieną, maskarponę, kokoso drožles, išlydytą šokoladą, smulkintus vaflius ir išsukite iki vientisos masės.
2.
Mase pertepkite vaflių lakštus (imkite vaflį, ant jo dėkite masės ir tolygiai paskirstykite, vėl dėkite vaflį, masę ir t. t., paskutinis turi būti vaflis neapteptas), vaflių paviršių vis paspauskite rankomis, kad kremas geriau susigertų.
3.
Paslėkite ir įdėkite į šaldytuvą, geriausiai palaikyti per naktį, kad gerai suliptų ir suminkštėtų.
4.
Sustingusį skanėsto viršų apliekite tirpintu šokoladu ir apibarstykite kokosų drožlėmis. Palaukite, kol sustings (trumpam įdėkite į šaldytuvą), ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Skanaus!