INGREDIENTAI: 2 vienetai silkių filė
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 pundelis krapų
pagal poreikį bulvių (virtų, apkeptų)
Padažui:
200 gramų varškės
1 šaukštas grietinės
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškę pertriname per sietelį. Sumaišome su grietine, smulkintu česnaku. Pabarstome druska. Išmaišome.
2.
Svogūną supjaustome pusgriežinėliais, silkę - juostelėmis. Krapus susmulkiname.
3.
Į lėkštę dedame virtų, apkeptų bulvių. Klojame varškės pagardą. Ant jo dėliojame juostelėmis pjaustytą silkės filė, smulkintą raudoną svogūną. Pabarstome krapais.