INGREDIENTAI: 1 svogūno
Žiupsnelio druskos
300 g vištienos krūtinėlės, virtos
250 g pievagrybių
3 kiaušinių, virtų
2 morkos, virtos
2 agurkų, marinuorų
200 g majonezo
Juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos krūtinėlę supjaustyti kubeliais, supjaustyti pievagrybius ir svogūnus bei apkepti keptuvėje. Kiaušinius stambiai sutarkuoti. Morką supjaustyti mažais kubeliais. Marinuotus agurkus supjaustyti plonomis riekelėmis. Sluoksniuojame. Dedame apkeptų svogūnų, grybų ir vištienos sluoksnį, tada sluoksnį pjaustytų morkų, agurkų ir sluoksnį kiaušinių. Sloksniuotas salotas padengti majonezu ir papuošti marinuotais agurkais ir virtomis morkomis.