INGREDIENTAI: 1 vienetas bulvių
1 vienetas saldžiųjų bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas konservuotų pomidorų
1 vienetas morkų
0.5 pakelio sviesto
1 žiupsnelis prieskonių (bazilikas, krapai, druska, pipirai)
4 šaukštai pomidorų padažo (arba kečupas)
0.5 galvos žiedinių kopūstų
0.5 galvos brokolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užkaiskite smulkiai supjaustytas paprastas ir saldžiąsias bulves.
2.
Užkaiskite brokolius ir žiedinius kopūstus.
3.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Kai suminkštės, supilkite pomidorų tyrę bei kečupą, pakaitinkite dar kelias minutes.
4.
Išvirus žiedinius kopūstus bei brokolius, sudėkite viską į maišytuvą kartu su morkų, svogūno bei pomidorų mišraine. Sumalkite iki vientisos masės.
5.
Suminkštėjus bulvėms, į jas supilti sumaltą daržovių tyrę.
6.
Sudėti prieskonius (pagal skonį). Pavirti apie 20 minučių.
7.
Prie šios sriubytės puikiai tinka česnakinė duona. SKANAUS !