INGREDIENTAI: 300 gramų vištienos (kepenėlės)
1 vienetas baklažanų
300 gramų grybų
1 galva svogūnų
1 skiltelė česnako
0.5 vieneto aitriosios paprikos
2 stiklinės padažo (sojų)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis juodųjų pipirų (malti)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
2.
Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.
3.
Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.
4.
Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3 min.
5.
Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.
6.
Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.
7.
Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.