INGREDIENTAI: 800 gramų varškės (pertrintos)
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 mililitrų vandens
77 gramai želės
3 šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruošiame želė pagal instrukciją, tik su mažiau vandens, kad būtų tvirtesnė. Galima pasiruošti ir keleto spalvų, kad varškės sūris būtų spalvingesnis.
2.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti. Po to maišydami pakaitiname, kol visiškai ištirpsta, neužviriname. Atvėsiname.
3.
Kai želė sustingsta, ją supjaustome gabaliukais.
4.
Varškę sumaišome su kondensuotu pienu (galima dėti ir mažiau, kas nemėgsta per saldžiai), sudedame paruoštą želatiną, gerai išmaišome ir tik tada įmaišome želė gabaliukus.
5.
Sudedame į formą ir dedame šaldytuvan sustingti.