INGREDIENTAI: 1 vienetas ilgavaisių agurkų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas krapų (smulkintų)
0.5 skiltelės česnako (trinto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurką supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais.
2.
Sumaišykite citrinos sultis, aliejų, česnaką, druską, pipirus ir krapus. Gerai išplakite. Pilkite padažą ant agurkų ir viską gerai išmaišykite. Padažiuką ant agurkų pilkite tik prieš pat patiekiant, kuo ilgiau sumaišytos salotos stovės tuo daugiau vandens paleis agurkai.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"