INGREDIENTAI: 1 kilogramas vištienos (naudojau kumpelius be kaulos ir odelės)
4 vienetai kiaušinių
125 gramai karštai rūkytos šoninės
4 šaukštai krakmolo
4 šaukštai majonezo
4 skiltelės česnako
1 šaukštelis maltos raudonosios paprikos
0.5 šaukštelio džiovinto čiobrelio
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius įmušti į didelį dubenį, sudėti krakmolą, majonezą, išspausti česnako skilteles. Suberti džiovintus raudonėlius, čiobrelius, raudonąją papriką, pagardinti druska ir pipirais. Viską gerai išmaišyti.
2.
Vištienos kumpelius supjaustyti nedideliais gabalėliais, šoninę - mažais kubeliais ir sudėti į dubenį. Viską sumaišyti ir palikti pastovėti 30 minučių.
3.
Keptuvę su šlakeliu aliejaus įkaitinti. Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekti su mėgstamu garnyru.