INGREDIENTAI: 400 g vištienos
3 skiltelė česnako
4 v. š. balto vyno
Druska
Pipirai
2-3 v. š. aštraus kiniškas sojų padažo
3 v. š. pomidorų padažo
4 v. š. vandens
1 v. š. sezamo sėklų
1 v. š. sezamo aliejaus
1 v. š. sojų padažo
Kukurūzų krakmolas
Aliejus kepimui
3 v. š. cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną susmulkinti mažais gabaliukais. Sumaišyti 1 smulkintą skiltelę česnako, 2 v. š. vyno, druską ir pipirus. Gautą mišinį sumaišyti su vištiena, palikti marinuotis 30 minučių šaldytuve. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Mėsą išvolioti kukurūzų krakmole. Mėsą sudėti ant kepimo skardos paklojus kepimo popieriaus. Kiekvieną gabaliuką patepti sezamo aliejumi. Kepti 15 minučių orkaitėje. Visus likusius ingredientus sudėti į keptuvę ir pakaitinti. Padažą pilti ant karštos vištienos gabaliukų.