INGREDIENTAI: 1 kilogramas vištienos krūtinėlės
3 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
100 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto
1 pundelis krapų
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais. Pagardiname druska, pipirais, vištienos prieskoniais.
2.
Morkas nuskutame, svogūną ir česnaką nulupame. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome.
3.
Troškintuve įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūną su česnaku. Daržovėms suminkštėjus, sudedame vištienos gabalėlius. Pakepiname, kol vištiena šiek tiek paskrus.
4.
Morkas sutarkuojame, suberiame į troškintuvą.
5.
Pilame grietinėlę, dedame gabalėlį sviesto ir patroškiname dar apie 15 – 20 min. Pabarstome smulkintais krapais.